Tuesday, February 18, 2020
Text Size

Tineri membri SLN

 CATRE TINERI NAVIGATORI FEMEI SI BARBATI- MEMBRI SLN

Sindicatul Liber al Navigatorilor, a lansat  initiativa privind incurajarea tinerilor navigatori romani , femei si barbati. In decursul anilor, tinerii navigatori s-au organizat si au devenit o voce in cadrul organizatiilor navigatorilor  la nivel international.

 SLN - in calitatea sa de organizatie a navigatorilor afiliata ITF si ETF – a decis infiintarea Comitetului Tinerilor Navigatori Romani (CTN) din SLN. 

Acest organism va fi parte a structurii SLN si va functiona pe langa Comitetul Executiv. Atributiunile si responsabilitatile acestui organism din cadrul SLN vor fi elaborate in adunarile comitetului  si supuse aprobarii C.Ex.SLN. Structura de conducere se va stabili in adunarile organizate de SLN, pe baza propunerilor si voturilor membrilor, in mod liber.

Calendarul activitatilor va fi stabilit de catre C.Ex.SLN care va aproba si finantarea corespunzatoare.  In principal acest comitet va avea minim o intalnire anula si liderii lor vor participa la intalnirile internationale ale tinerilor navigatori sau a femeilor navigator.

Statutul SLN se va modifica corespunzator si va permite astfel acestui comitet sa fie reprezentativ pentru tineri navigatori la nivel SLN.

Prin aceasta initiativa, C.Ex.SLN doreste sa promoveze  tinerii, femei si barbati, la nivelul organizatiei, sa identifice problemele si modalitatea de actiune a sindicatului in aceaste directii, sa sprijine tinerii in  cariera de ofiter de marina.  Prin crearea acestei structuri, SLN isi pune speranta ca tinerii navigatori romani vor avea o voce mai puternica  in plan national dar si international.

Conditii de participare in cadrul SLN-CTN:

Membru de sindicat, barbat sau femeie, varsta de pana in 35 de ani, disponibilitate la programul de instruire, organizare si participare la intalnirile nationale si internationale stabilite, cunoasterea cel putin a limbii engleze scris vorbit, abilitati de organizare.  Asteptam intentiile de participare  pana la data de 15 martie 2019 la sediu SLN, transmisa prin e-mail pe adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau prin orice alta modalitate de contact. Data propusa pentru desfasurarea primei intalniri  a SLN-CTN: 12 aprilie 2019.

 

Category: RokStories N01

Search site ...

Login Form